Marcus05 Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 Witam Przedstawiam Wam zawartość tego zestawu Revella. Pierwsze wrażenie z instrukcji montażu to Ok Zawartość ramek Dla większego wrażenia o wielkość modelu parę zdjęć z przymiarem liniowym Wielkość kalkomani też mnie powaliła. Dla mnie jest to model na długie jesienne wieczory, więc nie wcześniej się za niego wezmę niż po wakacjach. Pozdrawiam Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Ładna maszyna... Ile za niego zapłaciłeś?? Można wiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Właśnie ile kosztował, bo moze bym sobie też taki sprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Nie chce kusić, ale w Dragonoskim Leopardzie 2a4 też masz polskie kalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus05 Napisano 18 Maja 2007 Autor Share Napisano 18 Maja 2007 Nie chce kusić, ale w Dragonoskim Leopardzie 2a4 też masz polskie kalki... Wiem, już sprawdziłem. Dzięki. Model kupiłem na allegro za 83zl + 8zl przesyłka więc w sumie 92zl. Widziałem podobne na innych aukcjach za około 100zl. Pozdr Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 18 Maja 2007 Share Napisano 18 Maja 2007 Spoko Marcus też miałem go w planach kupić, ale jeszcze nie teraz może nadarzy się jeszcze okazja prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi