abe's Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Witam Model T-34/85, firma Dragon. W pudełku znajdziemy sporo dodatków alu. lufę, fototrawione osłony, metalową linę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Wszystko fajnie, pięknie, tylko czemu w galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 Wszystko fajnie, pięknie, tylko czemu w galerii? W galerii??? Ten dział, jeśli się nie mylę, to dział warsztatowy. Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Maja 2007 Share Napisano 17 Maja 2007 W galerii???Ten dział, jeśli się nie mylę, to dział warsztatowy. O 16.15 było jeszcze w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 19 Maja 2007 Share Napisano 19 Maja 2007 Mam też model teciaka Dragona tylko bez osłon, ale mi chodzi o co innego. Ponieważ jest w tym zestawie siatkowa osłona na transmisji, a dragon w modelu zrobil ją w całości z plastiku. Moje pytanie jest takie, czy można wyciać ładnie ten plastik, żeby było widać i żaluzje które są i założyć te siatki. Dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi