Przemo1CK Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Witam! Pragnę podzielić się z wami moim skarbeeeem Otóż po trzech latach szukania, pytania i zamawiania udało mi się dorwać Opla Busa. Dlatego też inboxik prezentuję i do warsztatu zapraszam ! Model pod względem jakość nie wypada zbyt rewelacyjnie, jednak pod względem rzadkości to kosmos ! Mamy tu do czynienia z modelem tzw. multimedialnym, znajdziemy elementy z plastiku, z żywicy, elementy z białego metalu oraz fototrawione. Czyli produkcja firm Azimut/Ironside. Większość standardowych elementów (maska, grill, błotniki) to odlewy modelu Italeri. Reszta to już Ironside, a elementy żywiczne to Azimut. Choć trzeba przyznać, że jak na produkcję z 1995 roku to elementy odlane bardzo ładnie. Moja ocena zestawu to 4/5 Moja radość: bezcenne Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 13 Września 2011 Share Napisano 13 Września 2011 Pamiętam, że dobrych parę lat temu pewien Sprzedawca na Allegro sprzedawał klony chyba właśnie tego zestawu w całości odlane w żywicy. Jakość niestety z tego co widziałem i inni pisali bardzo marna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi