athlon5 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 (edytowane) Witam...ponieważ realizuję zamówienie dla kolegi chciałem Wam pokazać to co dotychczas się udało zrobić. Ale zaznaczam: założenie było konkretne robię tylko z tego co jest w zestawie ,bez żadnych przeróbek poprawek merytorycznych,minimalne ślady eksploatacji. Na początek 4 sztuki T-80UD Zvezda/Revell dopiero w kolorach bazowych Gvozdika skifa Kolejna Gvozdika skif-a tym razem-"FIN" I ostatni T-64 też Skif Ostatni w serii będzie t-80 UDK Skifa ale to chyba najgorszy model jaki ostatnio oglądałem więc po nim spodziewam się najmniej. Rzućcie prosze okiem co jeszcze wymaga poprawki ale bez przesady Edytowane 16 Października 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Fajna kolekcja. Ja właśnie dziś zaczełem T-80 UD ze Zwezdy. Czekam jeszcze kiedy wypuści T-90 w 1/35/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Ja się nie znam, ale mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Jest fajnie, goździor w kamo mi przypadł do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi