plastikk Napisano 23 Października 2011 Napisano 23 Października 2011 Może i mało modelarsko ale...to Pierwszak jak by nie było. Było tak: Jest tak [ taka wersja upgrade -hie,hie]: Tym prostym sposobem kolejny Pierwszak trafił na półeczkę: Malowanie ''kupne'',reszta oznaczeń to moje widzimisię - jedna są Włoskie... Cytuj
Emil98 Napisano 23 Października 2011 Napisano 23 Października 2011 mozna i tak. ogolem upgrade fajny sam sie zastanawialem widzac te oto lancie w kiosku przez szybke"hmmm... a moze by tak sobie tu poprawic tu uwalic i na wystawe XD" Ale takowej zlotej mysli nie zrealizowałem Cytuj
dumapolski Napisano 23 Października 2011 Napisano 23 Października 2011 Rzeczywiście, teraz jest lepiej, ale zgranie z podstawką wypada słabo. Pojazd pobrudzony, a podstawka czysta (chyba nawet jej nie ruszałeś po wyjęciu z pudełka). Dodaj na niej jakąś trawę, albo chociaż piach. Sam pojazd mi się podoba, tyle tylko że się błyszczy, a chyba nie powinien. Cytuj
plastikk Napisano 23 Października 2011 Autor Napisano 23 Października 2011 Podstawek nie robię - jeszcze...a sama lancia jest matowa,ino flesz robi swoje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi