plastikk Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Może i mało modelarsko ale...to Pierwszak jak by nie było. Było tak: Jest tak [ taka wersja upgrade -hie,hie]: Tym prostym sposobem kolejny Pierwszak trafił na półeczkę: Malowanie ''kupne'',reszta oznaczeń to moje widzimisię - jedna są Włoskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emil98 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 mozna i tak. ogolem upgrade fajny sam sie zastanawialem widzac te oto lancie w kiosku przez szybke"hmmm... a moze by tak sobie tu poprawic tu uwalic i na wystawe XD" Ale takowej zlotej mysli nie zrealizowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Rzeczywiście, teraz jest lepiej, ale zgranie z podstawką wypada słabo. Pojazd pobrudzony, a podstawka czysta (chyba nawet jej nie ruszałeś po wyjęciu z pudełka). Dodaj na niej jakąś trawę, albo chociaż piach. Sam pojazd mi się podoba, tyle tylko że się błyszczy, a chyba nie powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Podstawek nie robię - jeszcze...a sama lancia jest matowa,ino flesz robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi