kowal76 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Witam W końcu chyba się udało i przesyłam pierwsze zdjęcia modeli. Na początek Tu 134 A Az Model . Nie jest to cudo ma trochę niedoskonałości, maluję tak jak pisałem wyłącznie pędzlem. Proszę o wskazówki co zrobiłem niedobrze. Pozdrawiam http://lh4.ggpht.com/-kDEN_i07ins/Tq- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mild3seven Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Hej! No cóż, fotki proszą o pomstę... Z tego co widać może być aczkolwiek przydałby się lekki wash, przez lampę zupełnie nie widać jak biała farba jest położona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Listopada 2011 Autor Share Napisano 1 Listopada 2011 Sory zdjęcia sa robione aparatem 3,2 megapiksele , to moje pierwsze zdjęcia więc następne postaram się robić lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi