maus Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Witam Mam mały problem. Lepie tera zmodel betgepanther ( katron) i chcę ustawić ja na dioramce. ale nie mam pomysłu zbytnio jak by to wyglądało. chę by były jakieś zabudowania ( warszta, czy stodoła) trochę błota, no i może byc jeszcze jakiś inny pojazd. Ale nie wiem czy cos takiego może być. Ma może ktos foty bergepanther w takiej scence ?? Prosze o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 To jest najpiękniejsze w robieniu dioram,można puścić wodze wyobraźni Niektórym to ciężko idzie (np.mi), a tak poza tym to na wojnie praktycznie wszystko się działo, no chyba że postawisz go na Antarktydzie i wyciąga spod lodu UFO, chociaż odpowiedni komentarz i też pójdzie . Co prawda wymieniłeś już sporo elementów na dioramę i jeśli ładnie to zrobisz to na pewno będzie ładnie Pamiętaj jednak jeśli będziesz stawiał jakiś drugi pojazd to żeby był mniej więcej w takim samym malowaniu co Bergepanther. No to miłego myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 5 Listopada 2011 Share Napisano 5 Listopada 2011 Maus nie obraź się ale jesli nie masz pomysłu na dioramę to lepiej się za nią nie zabieraj. Sklej bergpantere i daj jej podstawkę. A przed podejmowaniem decyzji o robieniu dioramy zawsze warto przekopać google - jest sporo fotek bergpantera w róznych "pozach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Tak tylko spytam z jakiego państwa jesteś, bo po języku, to trochę ciężko poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi