bociek Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Witam. Poszukuję odpowiedzi na pytanie z czego można wykonać klosze lamp do modelu w skali 1:43. Średnica 3,6mm. Mam plastikowe imitacje tych kloszy(w dodatku nieprzezroczyste), ale wyglądają słabo na modelu. Dokładnie takich: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 robisz Ursusa?daj jakies fotki Takie klosze wychodzą z "klirfixa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Koniecznie daj fotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bociek Napisano 8 Listopada 2011 Autor Share Napisano 8 Listopada 2011 Modelarz ze mnie słaby więc na relację/galerię nie ma co liczyć. Ale zaprezentuje wam jak to mniej więcej wygląda po sklejeniu już ponad połowy modelu i częściowym pomalowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 o w mordę to jakis firmowy zestaw? bo opony widac że fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 9 Listopada 2011 Share Napisano 9 Listopada 2011 Ursus jest Ursus! Sztuka jest sztuka! Mnie się podoba. Bardzo by było fajnie gdybyś jednak pokusił się o galerię. Takich sprzętów prawie nikt nie prezentuje na forum, a szkoda, bo to coś nietypowego, a jednocześnie swojskiego Chcemy więcej! Chcemy więcej! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi