math Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Dziś dostałem Isopropanol, przeprowadziłem mały test i czarna farba elegancko schodzi. Także w sobotę preshading część II. Jeszcze raz, dzięki wielkie za pomoc. ...luzik.... nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesz001 Napisano 20 Listopada 2011 Autor Share Napisano 20 Listopada 2011 Najlepiej zmierzyć ten, który jest i później poszukać drucika o tej samej średnicy i wygiąć go w ten sam kształt. Dużo prościej jest urwać też i drugi uchwyt a następnie dorobić obydwa z drutu. Czym przykleić drut do plastiku?? I mam jeszcze jedno pytanie. Linki holownicze z zestawu są niezbyt ciekawe, w sklepie kupiłem dziś taką linkę http://imageshack.us/photo/my-images/607/dsc06625d.jpg/, tylko nie mam pomysłu w jaki sposób wykonać zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Czym przykleić drut do plastiku?? Takie rzeczy kleimy klejami cyjanoakrylowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzli1972 Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Witam ja mam zupełnie inne pytanie?Czy są do tego modelu jakieś dodatki typu interior set z CMK3030?będą pasować z tego co czytałem to jest wnętrze do modelu z Tamyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzli1972 Napisano 9 Stycznia 2013 Share Napisano 9 Stycznia 2013 Ponawiam pytanie czy są jakieś dodatki do tego modelu chodzi o wnętrze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi