Paweł Czarnocki Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Witam kolegów. Dzisiaj pod siedleckim Jackiem z okazji minionej rocznicy 11 listopada, wojsko tradycyjnie przygotowało dla zwiedzających grochówkę i skromny pokaz w postaci samochodu DZIK. Można było sobie wejść do środka, pokręcić fajerą, potrąbić, porobić brruumm brruumm i wleźć do obrotnicy i pokręcić nią. Mój kolega Marek Barbaszyński porobił trochę fajnych fotek, które to z przyjemnością udostępnił dla kolegów modelarzy. Na pewno się przydadzą https://picasaweb.google.com/100771706146647134873/Dzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Nożesztyyyyy... czemu nic nie mówiłeś, przyszlibyśmy z Marcelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 14 Listopada 2011 Autor Share Napisano 14 Listopada 2011 Nożesztyyyyy... czemu nic nie mówiłeś, przyszlibyśmy z Marcelem No jak się śpi do południa ..... i gazet nie czyta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Paweł ! ciekawe zdjęcia ! mam też trochę fotek, czy muszę je zmniejszać żeby wysłać? będę zobowiązany za pomoc! pozdro eljazz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 20 Listopada 2011 Autor Share Napisano 20 Listopada 2011 Paweł ! ciekawe zdjęcia ! mam też trochę fotek, czy muszę je zmniejszać żeby wysłać? będę zobowiązany za pomoc! pozdro eljazz. Zamieść w tym wątku zgodnie z regulaminową rozdzielczością. Koledzy się ucieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi