Paweł Czarnocki Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Witam kolegów. Dzisiaj pod siedleckim Jackiem z okazji minionej rocznicy 11 listopada, wojsko tradycyjnie przygotowało dla zwiedzających grochówkę i skromny pokaz w postaci samochodu DZIK. Można było sobie wejść do środka, pokręcić fajerą, potrąbić, porobić brruumm brruumm i wleźć do obrotnicy i pokręcić nią. Mój kolega Marek Barbaszyński porobił trochę fajnych fotek, które to z przyjemnością udostępnił dla kolegów modelarzy. Na pewno się przydadzą https://picasaweb.google.com/100771706146647134873/Dzik Cytuj
Grzes Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Nożesztyyyyy... czemu nic nie mówiłeś, przyszlibyśmy z Marcelem Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 14 Listopada 2011 Autor Napisano 14 Listopada 2011 Nożesztyyyyy... czemu nic nie mówiłeś, przyszlibyśmy z Marcelem No jak się śpi do południa ..... i gazet nie czyta ... Cytuj
eljazz Napisano 19 Listopada 2011 Napisano 19 Listopada 2011 Paweł ! ciekawe zdjęcia ! mam też trochę fotek, czy muszę je zmniejszać żeby wysłać? będę zobowiązany za pomoc! pozdro eljazz. Cytuj
Paweł Czarnocki Napisano 20 Listopada 2011 Autor Napisano 20 Listopada 2011 Paweł ! ciekawe zdjęcia ! mam też trochę fotek, czy muszę je zmniejszać żeby wysłać? będę zobowiązany za pomoc! pozdro eljazz. Zamieść w tym wątku zgodnie z regulaminową rozdzielczością. Koledzy się ucieszą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi