Constructor Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Mam ogromną prośbę. Poszukuję planów jakichkolwiek do działa S.K. C/28 150 mm. Chodzi mi dokładnie o mechanizm działa. Ze zdjęć nijak mi to wychodzi a to co jest w Google to jedna wielka bieda. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kunda5 Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Mam ogromną prośbę. Poszukuję planów jakichkolwiek do działa S.K. C/28 150 mm. Chodzi mi dokładnie o mechanizm działa. Ze zdjęć nijak mi to wychodzi a to co jest w Google to jedna wielka bieda. Bardzo proszę o pomoc. Sciagnij stad ebooka moze cos ci to pomoze.Pomoglem? http://rapidshare.com/files/68320296/Wydawnictwo_Militaria_106_-_Reichsmarine_Kriegsmarine.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Na pewno przyda mi się merytoryka. Jednak nadal szukam takich rysunków technicznych albo chociaż schematu z profilu. Niby wczoraj dorwałem jedno zdjęcie i zmieniłem perspektywę, przeskalowałem, ale detali nie widać :( Będę szukał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi