Ripper Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Witam sklejam modele już od około trzech sezonów jesień/zima startuję w konkursie gdyż chciałem okazać moją twórczość i usłyszeć niezależną opinię od ludzi którzy się na tym znają. No i oczywiście dla czystej zabawy. Na przesyłkę z modelem jeszcze czekam spodziewam się jej w przyszłym tygodniu we wtorek. Za ten czas prosiłbym o porady jak polepszyć wygląd modelu jakimiś prostymi technikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 nie napisałeś w tytule w jakiej kategorii będzie ten 19ty OPEN czy STANDARD i sprecyzuj swoje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Dzięki za upomnienie całkiem o tym zapomniałem oczywiście STANDARD. A co do mojego pytania to po prostu jakieś proste techniki które pomogłyby waloryzacji modelu właściwiem mam taki problem że gdy nakładam kalkomanie na krzywe powierzchnie np dookoła kadłuba to one po prostu po niedługim czasie odchodzą od modelu i jak mógłbym temu zapobiec bez użycia środków do kalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Przed położeniem kalek polakieruj model błyszczącym lakierem bezbarwnym - będą się lepiej trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 A uparte kalkomanie na krzywych kładź na mokry sidolux. Przykleją się ładnie i nie będą później świecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Witaj serdecznie-życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Dzisiaj doszła paczka o 20 rozpoczynam pracę myślę że pierwsze zdjęcia pojawią się niebawem po rozpoczęciu budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 pownieneś jeszcze pokazać in-boxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Tak tak oczywiście proszę się nie martwić tylko narazie mam troszkę nauki z racji że jestem licealistą i dopiero o 20 wszystko ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2011 Chyba jednak nici z konkursu :( aparat odmówił posłuszeństwa modele będę zmuszony prezentować w galerii lub w warsztacie ale to dopiero jak załatwię pstrykarke bo moja wysiadła :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Jeśli zechcesz kontynuować wątek daj mi znać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi