lukass1613 Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 Wieczorem dodam kilka zbliżeń zimmu, a co do kleju to zwyczajny cyjano akryl. szybko łapie i przykleja się bardzo łatwo edit Znalazłem troche czasu i oto zdjęcie zimmeritu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Ładny model i ten zimmerit - cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass1613 Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 Kolejny mały update, tym razem jak powstają gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Witam. Model zapowiada się świetnie. Robisz wersję z Arden, czy może wcześniejszą lub późniejszą ? ? ? Co do zimmeritu to wygląda on na prawdę ładnie, ale moim zdaniem lepszy jest dobrze zrobiony własnoręczny zimm. Jest bardziej nierówny i można go ładnie poobijać, ale sztuka robienia go jest trudna ( chyba, bo nie próbowałem ) i nie każdemu chce się go robić. Niemniej jednak ten od Atak-a jest chyba najlepszy z tych kupnych. Trzymam kciuki i życzę częstych apdejtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass1613 Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 Mój tygrys napewno nie będzie z Arden, bo tam nie używano tygrysów z zimmeritem. Bedzie to kociak z Węgier albo Francji, jeszcze się nie zdecydowałem... Co do Ataka to jest to klasa światowa, a ja nie odważył bym się robić zimmu własnoręcznie. Poprostu nie wyobrażam sobie sklejać niemieckiego czołgu z zimmeritem bez tego z "ataka", tak jak w sumie nie wyobrażam sobie innych gąsek niż te od Friula Takie przyzwyczajenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 No ja z merytoryką i zgodnością historyczną nie jest dobry. No tak, jak to mówią, przyzwyczajenie to druga natura człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass1613 Napisano 9 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2011 A tak bardziej dokładnie to z tego co wiem w Ardenach użyto chyba 5 tygrysów z zimmem ale był to trochę inny typ z innym kołem napędowym i paroma innymi detalami które już nie bardzo pamiętam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi