tornado Napisano 28 Lipca 2006 Autor Share Napisano 28 Lipca 2006 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 Na myśl przychodzi mi tylko jedno..... YOU RULE DUDE....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu79 Napisano 10 Listopada 2006 Share Napisano 10 Listopada 2006 wielike RISPECT dla Ciebie za ten efekt pobrudzonego mechanizmu gąsienicowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2007 Dzieki koledzy za wystwione opinie Interesują mnie modele maszyn budowlanych, znalazłem ten model na stronach austryjackich i angielskich. Orientujesz się może, czy jest możliwość zakupu go w Polsce? Ew. podpowiedzi do miejsc gdzie jest wybór w koparkach, buldożerach, dźwigach itp. Będę wdzięczny. Jak do tej pory w Polsce nie spotkłem modeli budowlanych, swojego buldożera kupiłem w sklepie internetowym w Austrii. Natomiast na ebay;u często widuję koparki w 1:32. Link do sklepu: http://www.modell4you.at/shop/index.php?cPath=85_87&SESS=4aa6136f1e335dc9e18b796118136740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 a te modele z austri to normalnie przysylaja do polski i jak sie placi za pobraniem czy przelewem bankowym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 a te modele z austri to normalnie przysylaja do polski i jak sie placi za pobraniem czy przelewem bankowym ?? Oczywiście że przysylają, jednak najpierw musisz za nie zapłacić przelewem bankowym lub poprzez PayPal. Najlepsza jest druga forma płatności ponieważ odpadają koszty bankowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 a jak to sie placi bo pierwszy raz slysze o PayPal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 a jak to sie placi bo pierwszy raz slysze o PayPal Poczytaj sobie tu: http://www.paypal.pl/pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi