eljazz Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Z taką pewną nieśmiałością jako że jestem" tankistą" przedstawiam na forum model zrobiony jako odskocznie od gąsienic, dział, karabinów itp. A że ciągnie wilka do lasu to nie mogłem nie umieścić czegoś na kołach. Jako ciekawostka : Samolot i Jeep należą do tej samej jednostki 5-dyw piech. Normandia 1944r. Proszę o łagodny wymiar kary, pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drinkman Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Merytorycznie nie wiem,samolocik ciut za mało "złachany",ale jest piknie.No i w jedynej,słusznej skali:)Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Witam Kolego Eljazz będę szczery, może nawet nieco brutalny.Nie miej mi proszę tego za złe. Pomimo całej swojej sympatii i szacunku dla Ciebie, Twojego modelowania i Piper Cub'a, wolę jednak Twoje pancerne prace. Widać tam pasję, kunszt i technikę (nawet na Willysie w tej scenki jest to widoczne). Twój Piper pomimo schludności sklejenia i zgrabności ma nieco zabawkowy wygląd. Może wash i ślady eksploatacji poprawiłyby jego odbiór, ale póki co jest jak jest. BTR i Su-76 stanowczo o wiele lepiej się prezentują. Tym nie mniej czekam na kolejne Twoje prace z niecierpliwością Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 Dzięki panowie ale to był przerywnik, więcej się nie powtórzy . eljazz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Nie chodzi o to, żeby się nie powtarzał, ale żebyś nadał kolejnej latającej maszynie trochę więcej życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 Bardzo cenię sobie twoje komentarze, pewnie kiedyś skleję coś lepszego? eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 Mam nadzieję, że już wkrótce. Twoje modele pancerne są bardzo ciekawe. Nie idziesz w ciągle pojawiające się schematy. Mam nadzieję, że pokusisz się również o kilka takich lotniczych smaczków. Piper na pewno nim jest bo pomimo popularności samej maszyny, mało jest jej modeli na forach i imprezach modelarskich. Powodzenia w kolejnych projektach! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi