RH Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Na prosbę Jacka Sz.vel "dziadeka" publikuje parę fotek modelu sklejonego już parę lat temu . Jest to model samolotu pokładowego który był budowany na zlecenie Royal Navy równolegle z Swordfishem Niestety przegrał z tym drugim i nie został wcielony do wojska ;) Istniała jeszcze wersja na pływakach Sam model jest wyrobem typu hand made ,czyli zrobiony ręcznie od podstaw skala 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Rewelacja. Jakbyś napisał, że to 1/48, to łyknąłbym to jak gęsior kluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Gratulacje dla "dziadka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Super model. A czy mozna sie czegos dowiedziec o technologi jak powstal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2011 Super model. A czy mozna sie czegos dowiedziec o technologi jak powstal? A to już pytanie do konstruktora ,czyli Jacka Sz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JETO Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Cacko Mam pytanko. Sam mam w szafie dwupłata do złożenia i zastanawiałem się z czego wykonać naciągi w tak małej skali. U Kolegi to wygląda rewelacyjnie. Z czego są wykonane linki naciągowe i jak je zakładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Cóż tu dużo pisać.Super model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2011 Cacko Mam pytanko. Sam mam w szafie dwupłata do złożenia i zastanawiałem się z czego wykonać naciągi w tak małej skali. U Kolegi to wygląda rewelacyjnie. Z czego są wykonane linki naciągowe i jak je zakładać? Jeżeli sam konstruktor pozwoli to wyjaśnię z czego są linki wszystko powie ten link http://www.wingnutwings.com/ww/product?productid=3046 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi