RH Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Na prosbę Jacka Sz.vel "dziadeka" publikuje parę fotek modelu sklejonego już parę lat temu . Jest to model samolotu pokładowego który był budowany na zlecenie Royal Navy równolegle z Swordfishem Niestety przegrał z tym drugim i nie został wcielony do wojska ;) Istniała jeszcze wersja na pływakach Sam model jest wyrobem typu hand made ,czyli zrobiony ręcznie od podstaw skala 1:72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Rewelacja. Jakbyś napisał, że to 1/48, to łyknąłbym to jak gęsior kluchy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustian Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Gratulacje dla "dziadka" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinS Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Super model. A czy mozna sie czegos dowiedziec o technologi jak powstal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 Super model. A czy mozna sie czegos dowiedziec o technologi jak powstal? A to już pytanie do konstruktora ,czyli Jacka Sz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JETO Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Cacko Mam pytanko. Sam mam w szafie dwupłata do złożenia i zastanawiałem się z czego wykonać naciągi w tak małej skali. U Kolegi to wygląda rewelacyjnie. Z czego są wykonane linki naciągowe i jak je zakładać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Cóż tu dużo pisać.Super model . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 Cacko Mam pytanko. Sam mam w szafie dwupłata do złożenia i zastanawiałem się z czego wykonać naciągi w tak małej skali. U Kolegi to wygląda rewelacyjnie. Z czego są wykonane linki naciągowe i jak je zakładać? Jeżeli sam konstruktor pozwoli to wyjaśnię z czego są linki wszystko powie ten link http://www.wingnutwings.com/ww/product?productid=3046 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts