RH Napisano 29 Listopada 2011 Napisano 29 Listopada 2011 Na prosbę Jacka Sz.vel "dziadeka" publikuje parę fotek modelu sklejonego już parę lat temu . Jest to model samolotu pokładowego który był budowany na zlecenie Royal Navy równolegle z Swordfishem Niestety przegrał z tym drugim i nie został wcielony do wojska ;) Istniała jeszcze wersja na pływakach Sam model jest wyrobem typu hand made ,czyli zrobiony ręcznie od podstaw skala 1:72 Cytuj
gulus Napisano 29 Listopada 2011 Napisano 29 Listopada 2011 Rewelacja. Jakbyś napisał, że to 1/48, to łyknąłbym to jak gęsior kluchy. Cytuj
MarcinS Napisano 1 Grudnia 2011 Napisano 1 Grudnia 2011 Super model. A czy mozna sie czegos dowiedziec o technologi jak powstal? Cytuj
RH Napisano 1 Grudnia 2011 Autor Napisano 1 Grudnia 2011 Super model. A czy mozna sie czegos dowiedziec o technologi jak powstal? A to już pytanie do konstruktora ,czyli Jacka Sz. Cytuj
JETO Napisano 1 Grudnia 2011 Napisano 1 Grudnia 2011 Cacko Mam pytanko. Sam mam w szafie dwupłata do złożenia i zastanawiałem się z czego wykonać naciągi w tak małej skali. U Kolegi to wygląda rewelacyjnie. Z czego są wykonane linki naciągowe i jak je zakładać? Cytuj
RH Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Napisano 2 Grudnia 2011 Cacko Mam pytanko. Sam mam w szafie dwupłata do złożenia i zastanawiałem się z czego wykonać naciągi w tak małej skali. U Kolegi to wygląda rewelacyjnie. Z czego są wykonane linki naciągowe i jak je zakładać? Jeżeli sam konstruktor pozwoli to wyjaśnię z czego są linki wszystko powie ten link http://www.wingnutwings.com/ww/product?productid=3046 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi