RH Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Kolejny model z serii "złotych lat lotnictwa : tym razem jest to wodnosamolot zbudowany specjalnie do wyścigów lotniczych o Puchar Schneidera. Gdzie w pięknym stylu je wygrywały. Swoje sukcesy byly efektem konstruktorów z Supermarine .nowinki techniczne konstrukcji jak i silnik Rolls Royce protoplasta późniejszego Merlina były wykorzystane przy produkcji Hurricana i Spitfire Sam model tak jak i poprzednik to stare wypraski . Skleiłem go w tak zwanym przez kolegów sposobem Vintage ,czyli prawie bez żadnych poprawek ....no...jedynie dałem mu foteliki zegary oraz wolant(bo ta figurka jest paskudna i nie warta malowania Podsumowując model z innej epoki ,prymitywek,ale jeszcze bardziej wredne były kalki ,po prostu rozpadły sie w trakcie moczenia ,"7" jako tako pomalowałem ,to samo z oznaczeniem statecznika ,niestety cyferek i literki "s " na nim już nie dam rady zrobić ,I tutaj prośba może ktoś coś takiego ma i mogą zrobić dobry uczynek odstępując te cyferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Piękna maszyna, ozdoba kolekcji. Będzie się wyróżniał wśród maszyn z kamo designem niczym z lotniczej F1. Gratuluję Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Ja mam takie jakby Ci pasowały http://www.mojehobby.pl/show_file.php?src=%2Fzdjecia%2F9%2F7%2F6%2F1384_1_ita7004_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2011 Ja mam takie jakby Ci pasowałyhttp://www.mojehobby.pl/show_file.php?s ... 7004_1.jpg Dzięki ,ale niestety to nie ten kształt :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Ładny ,wykonanie i kolorki piękne Jak cieniowałeś aluminium?postszajding ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2011 Ładny ,wykonanie i kolorki piękne Jak cieniowałeś aluminium?postszajding ? Gunze Smoke gray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi