Jacek00 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Cześć Wlaśnie zakupilem nowy model jest to Jagdpanther sdkfz 173 (comand version) z Dragona. I mam pare pytań a mianowicie czy robil ktos juz ten model i czy duzo trzeba sie z nim meczyc a 2 pytanie to jakie byscie mi kamo polecili chcialbym w miare proste i przedewszystkim na pedzel. Z góry dzieki pozdrawiam Jacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBauer Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Ile się namęczysz zależy przede wszystkim od skali i twoich chęci. Najprostsze na pędzel jest chyba pomalowanie na sam Dunkelbelg 43. I może daj jakiegoś IN BOXA. Masz może zamiar pokazać relacje z pracy nad modelem na forum? Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek00 Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 Jest to moj 2 model wiec nie ma co pokazywac relacji a nawet jak bym chcial to jej nie moge zrobic bo nie mam aparatu :/ a skala 1:35. http://modelarstwo.mojehobby.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=365957&grp=&f_pkt= jest to dokladnie ten model PS model ma pewien blad a mianowicie prawa strona pancerza jest wygieta wiecie moze jak ja wyprostowac ? moze pod ciepla woda albo co Pozdrawiam Jacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymeeeek Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Szkoda że nie masz aparatu, bo pewnie każdy chciałby zobaczyć twoje z tym modelem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek00 Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 Wątpie :P nie bylo by na co patrzec to moj 2 model ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Patrzeć jest zawsze na co Aparat mógłbyś od kogoś porzyczyć i wtedy pokazać fotki My nie gryziemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacek00 Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Ja sie krytyki nie boje, ja musze jeszcze fotki stuga wrzucic i wlasnie chce jak najwiecej krytyki uslyszec bo czlowiek na bledach sie uczy a moglibyście mi powiedziec jaki podklad na model ? znaczy jaki kolor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts