Jacek00 Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Cześć Wlaśnie zakupilem nowy model jest to Jagdpanther sdkfz 173 (comand version) z Dragona. I mam pare pytań a mianowicie czy robil ktos juz ten model i czy duzo trzeba sie z nim meczyc a 2 pytanie to jakie byscie mi kamo polecili chcialbym w miare proste i przedewszystkim na pedzel. Z góry dzieki pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Ile się namęczysz zależy przede wszystkim od skali i twoich chęci. Najprostsze na pędzel jest chyba pomalowanie na sam Dunkelbelg 43. I może daj jakiegoś IN BOXA. Masz może zamiar pokazać relacje z pracy nad modelem na forum? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 8 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2007 Jest to moj 2 model wiec nie ma co pokazywac relacji a nawet jak bym chcial to jej nie moge zrobic bo nie mam aparatu :/ a skala 1:35. http://modelarstwo.mojehobby.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=365957&grp=&f_pkt= jest to dokladnie ten model PS model ma pewien blad a mianowicie prawa strona pancerza jest wygieta wiecie moze jak ja wyprostowac ? moze pod ciepla woda albo co Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 8 Czerwca 2007 Share Napisano 8 Czerwca 2007 Szkoda że nie masz aparatu, bo pewnie każdy chciałby zobaczyć twoje z tym modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 8 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2007 Wątpie :P nie bylo by na co patrzec to moj 2 model ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 9 Czerwca 2007 Share Napisano 9 Czerwca 2007 Patrzeć jest zawsze na co Aparat mógłbyś od kogoś porzyczyć i wtedy pokazać fotki My nie gryziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek00 Napisano 9 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2007 Ja sie krytyki nie boje, ja musze jeszcze fotki stuga wrzucic i wlasnie chce jak najwiecej krytyki uslyszec bo czlowiek na bledach sie uczy a moglibyście mi powiedziec jaki podklad na model ? znaczy jaki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi