athlon5 Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Kolejny już modelik z pudła.Bez udziwnień ,dodatków i przeróbek. Zerknijcie i oceńcie a Wasze wprawne oczy napewno podpowiedzą co można jeszcze poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Moje niefachowe oko mówi mi - śliczna ci ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Za szybko gonisz z modelami, jest niedopracowany a obicia wygladaja jak mazniecia farba. Skup sie i posiedz przy jednym modelu wiecej czasu i zrob go dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Ja wiem,ja wiem! Idź po browar i przestań tak szybko robić modele . A poważnie to przybrudziłbym kanistry i zapiaszczył lekko podwozie. Dziwnie wygląda takie sterylne w porównaniu z obitą górą. Co do obić mi się podobają. Inaczej odbiera oko inaczej aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 1.Zdaje sobie sprawę ,ze czas nie jest to dobrym doradcą ale (nie wchodząc w szczegóły) nie mogę zbyt długo skupiać się na jednym.Za trzy cztery dni miał być następny w galerii ale chyba jednak nie teraz 2.Kanistry oczywiście można przybrudzić ale można i założyć ,żę właśnie załadowali je na pokład 3.Przybrudzić podwozie....oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi