ministersan Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Witam Jaki kolor powinno mieć wnętrze Avengera? Instrukcja italeri podaje FS34227 i FS34102, mam odpowiedniki humbrola 120 i 86(lub 117). Czy te kolory będą OK? Góra samolotu (malowanie atlantyckie szaro-białe) to w/g italeri FS36231 (mam humbrol 140) - czy to będzie OK? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QFLOWE Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 przeczytaj te wątki pierwszy to mój Avenger (to jeden z pierwszych moich modeli w tej skali więc nie jest super ) ja malowałem tak jak w instrukcji http://www.sklejmy.com/viewtopic.php?t=3999&highlight=avenger a drugi to symultaniczne składanie 2 Avenger'ów viewtopic.php?t=17108&postdays=0&postorder=asc&highlight=tbf+tbm&start=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeP Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 WitamJaki kolor powinno mieć wnętrze Avengera? Pewnie już nieaktualne, ale kolory zależą od producenta samolotu. Znaczenie ma fakt czy będzie to TBF czy TBM i kiedy wyprodukowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi