smialus Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Witam!! Udało mi się ukończyć kolejnego Arbuza. Model jak na reedycję odlany bardzo dobrze w stosunku do nowych A320. Plastyk jak za starych czasów. Model kleił się całkiem przyjemnie, zgrzyt był jedynie przy silnikach w części wylotowej. Po sklejeniu powstał schodek. Do tej części miałbym tylko uwagi. Kalki całkiem całkiem jedynie przyczepiłbym się do części ogonowej którą po części zerwałem i malowałem od podstaw. Farby jakie użyłem to Model Master, Revell, Humbrol i zwyklaki typu śnieżka. Kiepski ze mnie fotograf przy świetle sztucznym, postaram się zrobić w weekend fotki przy świetle dziennym. Zapraszam do galerii: P.S. Nie malujcie metalizerami na podkładzie Mr. Base, schodzi farba dosłownie pod palcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Ale brzydal! oczywiście nie model, co prawda nie moja działka, mnie się podoba może właśnie z powodu brzydoty pozdro. eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi