Pawel90 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Przeglądając szafę w poszukiwaniu urozmaicenia od Mercedesa natrafiłem na małe pudełko zawierające dwa modele - StuG III Ausf.G Dragona i StuG 40 Ausf.G Revella. Modele są starymi moimi tworami, które mam zamiar poprawić. StuG-a z Dragona próbowałem wykonać luźno wzorując się na tej maszynie: Zdjęcie znalezione w internecie przy użyciu wujka google. Efektem tego jest: Taki potworek. Patrząc na "stelaż" wybuchłem śmiechem, stwierdziłem że muszę pozbyć się go i wykonać model w innym malowaniu, bez tego pseudo-stelaża. Drugi potworek - StuG 40 Ausf.G Revella - wygląda chyba już ciut lepiej, lecz też zmienię te fikcyjne malowanie na jakieś inne, które mogło istnieć. Zachęcam do komentowania i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Jest całkiem OK, postaraj się tylko trochę bardziej zmatowić, no i rób trochę jaśniejsze zdjęcia. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi