Pawel90 Napisano 14 Grudnia 2011 Napisano 14 Grudnia 2011 Przeglądając szafę w poszukiwaniu urozmaicenia od Mercedesa natrafiłem na małe pudełko zawierające dwa modele - StuG III Ausf.G Dragona i StuG 40 Ausf.G Revella. Modele są starymi moimi tworami, które mam zamiar poprawić. StuG-a z Dragona próbowałem wykonać luźno wzorując się na tej maszynie: Zdjęcie znalezione w internecie przy użyciu wujka google. Efektem tego jest: Taki potworek. Patrząc na "stelaż" wybuchłem śmiechem, stwierdziłem że muszę pozbyć się go i wykonać model w innym malowaniu, bez tego pseudo-stelaża. Drugi potworek - StuG 40 Ausf.G Revella - wygląda chyba już ciut lepiej, lecz też zmienię te fikcyjne malowanie na jakieś inne, które mogło istnieć. Zachęcam do komentowania i pozdrawiam. Cytuj
jpl Napisano 19 Grudnia 2011 Napisano 19 Grudnia 2011 Jest całkiem OK, postaraj się tylko trochę bardziej zmatowić, no i rób trochę jaśniejsze zdjęcia. Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi