Wojtek Tul Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 I jeszcze jeden model, który udało mi się dzisiaj obcykać. Model sklejony w zeszłym roku, a teraz porcja dzisiejszych jego fotek: I to by było wszystko na dzisiaj. Czekam na wasze komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Pomyśl Wojtku o zapełnieniu tego car-transportera osobówkami... Zestaw bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2007 Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Wojtku przydałoby się trochę więcej szczegółowych zdjęć, z racji tego że nie wstawiałeś na forum relacji z budowy tego zestawu. Ale model jak najbardziej ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 12 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Nie miałem jeszcze cyfrówki sory, ale teraz już mam. Wstawię jeszcze kilka moich modeli do galerii. Edytowane 16 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Czerwca 2007 Share Napisano 12 Czerwca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi