guzik1202 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Witam Foty sa strasze ale sam musialem robic Babsko zastrajkowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Bardzo fajnie Ci wyszedl ten model, ale ja bym go widzial lekko przybrodzonego, poniewaz malowanie masz matowe wiec tak jakby ta Scania czekala na kolejny etap przed koncowa prezentacja, tak to ujme. Stopnie krzywo przykleiles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guzik1202 Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Witam Ciesze sie ze sie podoba.Jak kiedys pisalem to 1 model auta co wyszedl. Na ostatni skoczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Przyjemny kawał grzmota. W ciężarówkach nie siedzę, ale jak coś jest schludne i ładne to jest....schludne i ładne. Podoba mi się. Jakbym miał się czepiać, to czepiłbym się raczej ubogiego wash'a (jeśli w ogóle był robiony). Przydałby się na podwoziu, przy silniku, itd. Kciuki w górę ogólnie. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 24 Grudnia 2011 Share Napisano 24 Grudnia 2011 No nareszcie coś w macie. Ładnie wyszła. Uwagi wyrazili już koledzy więc nie będę ich powielał. Mam zamiar zrobić w czarnym macie Freightlinera Dumper Truck-a a nie wiedziałem jak będzie się prezentował ale teraz już wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi