lkmiec Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Czołem, a jednak przed świętami udało mi się uporać z Królewskim od Tamiy'i - bardzo stary model, w zasadzie tragicznie ubogi, nawet jeżeli chodzi o detale zewnętrzne, robiony prosto z pudła tym razem nie używałem jeszcze pigmentów - dajcie znać co myślicie, czy coś zmieniać, czy dawać trochę kurzu itp... PS1. zdjęcia "nocne", bo raczej w najbliższych dniach nie będzie szans na chwilę w domu za dnia PS2. gąsienice zestawowe są tragiczne, co widać na załączonym obrazku Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Generalnie podoba mi się, chociaż faktycznie gąski nie leżą najlepiej. I jeszcze zastanawia mnie jedna rzecz, mianowicie czy powinna być taka szpara między jarzmem i resztą wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Fajnie zrobiony krol.Obicia pierwsza klasa.Dalbym mu troche kurzu lub blota i rdza jest w dziwnych miejscach-jesli zapasowe ogniwa sa dosc mocno pordzewiale to z pod nich tez powinno pociec.Zmeczylbym tez przednia plyte i pod nia-jakies obcierki,rainsy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Ogólnie nieźle. Fajnie sfatygowany i pomalowany. Jedyne co mnie razi w oczy to ta imitacja liny na prawej burcie. Szkoda że tego nie zaszlifowałeś, tym bardziej że jest obok dużo ładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 ^^ Wielkie dzięki za komentarze i miłe słowa Co do kurzu itp, to spróbuję delikatnie go przybrudzić w najbliższym czasie. Może uda mi się też coś mądrego zdziałać z gąskami, bo o ile na żywo nie rzucają się tak w oczy, to na zdjęciach wyglądają tragicznie. Z tą liną to rzeczywiście problem - z jednej strony wygląda słabo (a od kiedy mi na to zwróciliście uwagę, nie mogę jej nie zauważać), z drugiej próby jej malowania teraz mogą być opłakane w skutkach. Coś wymyślę... Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi