mac eyka Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 Walka i pastwienie się nad małym Abramsem dobiegła już końca. Model wyszedł mocno rekreacyjny, ale chyba o to chodzi w modelarstwie co by sprawiało przyjemność, a nie udręki. No to parę fotek: Mały Abramsik wylądował już na zasłużonym miejscu w pudle ze starociami i rozpoczął niechybnie proces kurzenia się. No i niech tak pozostanie. Drobny warsztat znajdziecie tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateus_z Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 Model jak dla mnie bardzo przyjemny, jedyne co można by poprawić to świecące się kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Przyznam szczerze, że (jak na tak rozległy staż modelarstwa) spodizewałem się fajerwerków! Tymczasem, hmmm mój pierwszy Abrams z firmy S- MARS lepiej wyglądał niż tytulowy bohater :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi