Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam o forum dowiedziałem się niedawno od kumpla i postanowiłem dołączyć a że jestem fanem MiGów 29 to mam propozycję stworzenia tego właśnie projektu. Ogólnie rzecz biorąc chciałem zasugerować zrobienie MiGów w ciekawych malowaniach. Ja na początek będę dłubał MiGa-29 Słowackich sił powietrznych w malowaniu hyperstealth taki jaki mam w avatarze. Tylko był problem ze znalezieniem low-visibility znaków słowackich więc namaluję je. Zrobię projekt masek i namaluję. Sam model to dłubadło Academy MiG-29A 1/48 in-boxa wrzucę jak dojdzie modelik czyli w tym tygodniu. Mam nadzieję że będzie zainteresowanie tematem. Pozdrawiam

Na początek zdjęcie prawdziwego MiGa Hyperstealtha

071220_mig07.jpg

Napisano

Wygląda na to, że pośpieszyłeś się z zakupem. Jest zestawy Academy z tymi kalkami:

1913_rn.jpg

A co do projektu, to chętnie przyłączyłbym się z jakimś trochę mniej oklepanym migiem w 1/72. Jeśli będzie odzew, to czemu by nie?

Napisano

Jeszcze mam pytanie względem projektów grupowych. Czy do ogólnego utworzenia projektu potrzebna jest duża ilość chętnych czy jak to działa?

Napisano

Bym się pisał jeśli nie będzie to "szybki" projekt

• 7 months later...
Napisano
Bym się pisał jeśli nie będzie to "szybki" projekt

Jak już rozgorzała dyskusja o projekcie grupowym z F-16 to i temat MiG-29 właśnie w bezterminowej formie, wypadało by odgrzać. W poczekalni mam dwie sztuki więc chętnie do takiego projektu w tym dziale bym dołączył w czasie bliżej nieokreślonym.

Napisano

Ja bym mógł ruszyc z 9-13 z condora , wreszcie by chęć przyszła biorac pod uwagę braki tego zestawu

Napisano

Niech każdy stworzy swój wątek z modelem z dopiskiem [grupowy mig-29] i zobaczymy ilu jest faktycznie chętnych. Jak będzie wystarczająco, to podziałam od strony administracyjnej.