Kurzminator Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Witam o forum dowiedziałem się niedawno od kumpla i postanowiłem dołączyć a że jestem fanem MiGów 29 to mam propozycję stworzenia tego właśnie projektu. Ogólnie rzecz biorąc chciałem zasugerować zrobienie MiGów w ciekawych malowaniach. Ja na początek będę dłubał MiGa-29 Słowackich sił powietrznych w malowaniu hyperstealth taki jaki mam w avatarze. Tylko był problem ze znalezieniem low-visibility znaków słowackich więc namaluję je. Zrobię projekt masek i namaluję. Sam model to dłubadło Academy MiG-29A 1/48 in-boxa wrzucę jak dojdzie modelik czyli w tym tygodniu. Mam nadzieję że będzie zainteresowanie tematem. Pozdrawiam Na początek zdjęcie prawdziwego MiGa Hyperstealtha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Wygląda na to, że pośpieszyłeś się z zakupem. Jest zestawy Academy z tymi kalkami: A co do projektu, to chętnie przyłączyłbym się z jakimś trochę mniej oklepanym migiem w 1/72. Jeśli będzie odzew, to czemu by nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 W sumie też bym sie pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurzminator Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2011 Tak wiem że jest ten zestaw ale nie miałem zbyt dużego budżetu a zrobienie czegoś takiego samemu to lepsza zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurzminator Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2011 Oczywiście zapraszam wszystkich chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurzminator Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Jeszcze mam pytanie względem projektów grupowych. Czy do ogólnego utworzenia projektu potrzebna jest duża ilość chętnych czy jak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Nie ma z góry określonej ilości uczestników. Po prostu musi ich "trochę" być. Na razie jest potencjalnie trzech. To za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Bym się pisał jeśli nie będzie to "szybki" projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurzminator Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Jeśli będzie więcej chętnych to na pewno nie A tak przy okazji to życzę wszystkim udanego sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9575 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 A tak swoją drogą: ktoś miał do czynienia z tym zestawem http://www.martola.com.pl/pl306/produkty24649/MiG_29_Fulcrum__9_12_? Wiem, że może najlepszy on nie jest, ale widziałem w nim nasze szachownice, ale godeł się nie dopatrzyłem. Są tam godła z Malborka lub Mińska? Dziękuję za pomoc i pozdrawiam, JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Bym się pisał jeśli nie będzie to "szybki" projekt Jak już rozgorzała dyskusja o projekcie grupowym z F-16 to i temat MiG-29 właśnie w bezterminowej formie, wypadało by odgrzać. W poczekalni mam dwie sztuki więc chętnie do takiego projektu w tym dziale bym dołączył w czasie bliżej nieokreślonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Ja bym mógł ruszyc z 9-13 z condora , wreszcie by chęć przyszła biorac pod uwagę braki tego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Niech każdy stworzy swój wątek z modelem z dopiskiem [grupowy mig-29] i zobaczymy ilu jest faktycznie chętnych. Jak będzie wystarczająco, to podziałam od strony administracyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi