Michał96 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Cześć, mam zamiar zrobić dioramę, która będzie przedstawiać złomiarzy usiłujących ,,zrabować'' spalony/zniszczony, lub porzucony czołg. Mogą być one z żywic, lub innego tworzywa. Znacie może takie figurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Takich figurek raczej niema ale można je łatwo zrobić . Kup figurki jakiś żołnierzy zeszlifuj im wszystkie odznaki i cechy charakterystyczne dla wojska ,postrzęp ubrania i odpowiednio pomaluj . Tak powinno być dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Czy ja dobrze odbieram to co nadajecie? Edi złomiarz kradnie czołg? Bez sensu! Do takiego przedsięwzięcia trzeba konkretnego sprzętu a nie wózka z kół od motoru WSK. Jeżeli kogoś stać na taki sprzęt to dlaczego miałby chadzać w postrzępionych ubraniach? Takie incydenty miały miejsce w Polsce http://www.google.pl/search?q=ukradli+czo%C5%82g&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 W sumie to temat już nieaktualny Ale dzięki. Miałem na myśli złomiarzy po II Wojnie Światowej, którzy odczepiają kawałki zaczepów, ogniwa od gąsęk itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi