marcin1323 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Oto co mnie Mikołajka na Święta przyniosła Uploaded with ImageShack.us Barwy PL albo aerofłot, jeszcze zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 zrób Rządowy Czym Ty go Marcin skleisz jak klej wyparował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 Będę musiał odzyskać No właśnie myślę nad rządówką, ale też mi chodzi coś innego po głowie ... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Zostaw go lepiej jako artefakta i ciekawostkę Za 25 zł na alledrogo masz JAK-40 z Wojara w malowaniu rządowym, a to jest model ex Plasticart, lepszy niż ten, bo bardziej kształtny to jest podróbka z końcówki PRLu, ale za inboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi