duszek Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Witam Czy mógłby mi ktoś podrzucić schemat malowania samolotu f-4f phantom II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Wstawiam poniżej zdjątko. Interesuje mnie jakie są podstawowe kolory tego f-4. Od góry i od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 I jeszcze jakie są kolory statecznika pionowego i poziomego od góry i od dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Wydaje mi się że na dół idzie white a na góre flat gull grey. Czy mam racje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 fajnie, ale pytasz się o wer. F (malowanie niemieckie, kilka wersji) a fotka to wer. B/N . No co ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Acha rozumiem. Więc chodzi mi o malowanie amerykańskich marines czyli jak mówisz wersji B/N. Więc jakie ono jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMO_Graphic Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Biały błyszczący dół i powierzchnie sterowe - do wyboru (Mr.Colour jest niezły), a góra Flat Gull Gray Humbrolowski 129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2012 OK Dzięki. Napisałeś że biały błyszczący na dół a czy nie przypadkiem matowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi