hetzer Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Witam, Chcialbym zaprezentowac 3 modele z moich malych zasobow figurek do bitewnego Warhammera. Malujac tego typu modele ciezko opierac sie na jakichkolwiek schematach, jako ze takowe generalnie nie sa ustalone. Kolorystyke dobieram wedlug wlasnego uznania, nie majac i nie postepujac wedlug wiekszego planu, staram sie jednak trzymac pewnej palety kolorow na jednym modelu. Po prostu zaczynam malowac i co wychodzi to wychodzi. Modele zamieszczone ponizej naleza do roznego "stadium" mojego hobby. Glownym tematem i jak dla mnie najciekawszym sa zloczyncy i ta "zla" strona Starego Swiata. Najliczniejsza grupe modeli jak do tej pory stanowia wojacy chaosu, bestie oraz demony. Oto i zdjecia: Lord Chaosu (model z GamesDay 2009): Minotaur: Lahmian: Powyzszy model zostal popelniony jako maly przerywnik oraz test cieplejszej palety barw (glwonie maluje w kolorach niebieskich). Z takiego powodu rowniez nie ma ukonczonej podstawki. Zapraszam do oceny i komentarzy. Z czasem postaram sie dodac wiecej zdjec moich zbiorow jak i rowniez zaczac relacje z posiadanych zestawach 2 wojny swiatowej. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Ładnie pomalowane, też bym tak chciał umieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hetzer Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2012 zobaczymy co wyjdzie z wiekszymi powierzchniami - z tym moge miec maly problem. ale patrzac na Twoja relacje musze powiedziec ze mam ten sam model PZKPFW2 z wojakami - i tez niedlugo bede ich malowal^^ wiec tak czy inaczej - patrze Ci na rece:] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi