vwmen Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Wiatam Zaczynam swuj drugi model ciężarówki. Nie mogłóem kupić Scani wrecker Revella wiec bazą jest Scania T142M Roadrunner. Scania przyholowana na warsztat Kabina,rama i silnik przygotowane do podkładowania W silniku zrobiłem instalacje wtryskową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 A może zrobisz je razem na jednej dioramce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 15 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Dioramke mam w planach z którymś wreckerem i jakimś rozbitkiem na widłach Edytowane 15 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Model ok tylko popraw troche pisownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Nie zapomnij przyciąć ramę, by oryginalna zabudowa Wracker Italerii Ci pod pasowała Chyba że robisz według własnego pomysłu to zwracam honor Powodzenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 15 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2012 Rama i zabudowa w podkładzie a silnik pomalowany na kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 15 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2012 Nie zapomnij przyciąć ramę, by oryginalna zabudowa Wracker Italerii Ci pod pasowała Chyba że robisz według własnego pomysłu to zwracam honor Powodzenia. Pozdrawiam. Rama przycięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 szkoda zę zagłówków nie oddzieliłeś od oparć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2012 W następnym holoeniku tak zrobie Kabina i rama pomalowane,zrobiłem też wnęki lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 Fajnie Ci to idzie Małe pytanko, co to za kolorek na silniku ? Próbowałem taki w swojej 142 uzyskać i kupiłem farbkę, ale jednak to nie to Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 17 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2012 Kolor na silniku to Motip 618 W seledynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Stycznia 2012 Share Napisano 20 Stycznia 2012 Kolor na silniku to Motip 618 W seledynowy Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 22 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2012 Zrobiłem moją pierwszą instalacje pneumatyczną i poskładałem kabine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 O widzę bardzo fajnie i sprawnie Ci to idzie. Bardzo mi się podoba okablowanie modelu. Mam tylko pytanie czy w środku już to jest pomalowane czy to tylko tak na sucho przymierzałeś kabinę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 22 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2012 Wnętrze jest już pomalowane i złożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 No fajnie. A amsz zamiar robić koguty na budę? Myślę, że bez będzie fajniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Swietnie Ci wyszla rama, aczkolwiek w rzeczywistosci to te kable powinny byc jakos ulozone w jakas wiazke, a nie ciagnac sie chaotycznie przez cala rame bez zadnego "wsparcia". Chodzi mi szczegolnie o ten odcinek miedzy osiami. Powinienes to poprawic, bo nie wyglada to dobrze. Poza tym fajnie, ze przerobiles przednie swiatla w masce, na pewno doda to realizmu modelowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 Prace powoli się posuwają,instalacje poprawiłem a następna będzie jeszcze lepiej zrobiona,przynajmniej się będę starał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 No no zaczyna nabierać kształtów, Ten komin będzie miał jakieś mocowanie? Bo na razie tak trochę dynda. Koguty wyglądają rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 26 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2012 Scania skończona,tylko dorobie uchwyt do wydechu W wekend zapraszam do glerji Już za tydzien zaczne następny warsztat a w nim oczywiście Scania wrecker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 No no no... Ciekawie ci to wyszło. Widać, że starasz się, bo wszystko jest elegancko wykończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) No i elegancko, jeszcze parę szczegółów i będzie miodzio. Edytowane 27 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Stycznia 2012 Share Napisano 27 Stycznia 2012 Dorób też przegub pomiędzy przekładnią kierownicy, a kierownicą. Italeri często zapomina o tym szczególe. Wygląda ładnie, jedyne co można zarzucić to brak realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 28 Stycznia 2012 Share Napisano 28 Stycznia 2012 Trochę śladów eksplautacj, drogowy kurz, zmęczona wyciągarka i wtedy będzie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi