Pawel2123 Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Witam w tym dziale możemy podzielić się swoją wiedzą na temat oświetlania modeli okrętów Oświetlenie wewnętrzne (jaki rodzaj led ? jak mocujecie do ścianek okrętu, jakie kabelki ? jakie zasilanie ? gdzie wyprowadzacie kabel na zewnątrz ?) Oświetlenie zewnętrzne (jaki rodzaj led ? jak mocujecie do ścianek okrętu, jakie kabelki ? jakie zasilanie ?) Oto przykład idealnie oświetlonego modelu statku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 19 Stycznia 2012 Share Napisano 19 Stycznia 2012 Co do LEDów to nie wiem, ale wpadłem na pomysł że można zastosować cieniutkie światłowody z lampek ze sklepu po 4zł Chodzi mi o coś takiego http://www.kobieta.pl/uploads/pics/xx_lampka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel2123 Napisano 19 Maja 2012 Autor Share Napisano 19 Maja 2012 Dokładnie podjęty temat oświetlenia modelu: TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi