Skocz do zawartości

Prośba o zdjęcia motocykla Yamaha YZR 500 ver. 2001

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie. Kiedyś udało mi się za grosze kupić duży model (1:6) Italeri Yamahy YZR 500 wersja z silnikiem V4 z 2001 r. Doszedłem do wniosku, że trzeba w końcu się wziąć za niego. Zestaw jest jednak taki trochę zabawkowy.

Modele Tamiyi w skali 1:12 maja więcej szczegółów.

Muszę go chociaż trochę podrasować, dlatego poszukuję zdjęć ze szczegółami.

Po dwudniowym kopaniu w internecie znalazłem tylko kilka i to takich, że nic nie widać co jest pod osłonami.

Będę wdzięczny za każdą pomoc.

Z tym, że za rady typu "poszukaj w internecie", albo "wpisz w googlach yamaha po angielsku" już teraz serdecznie dziękuję.

Napisano
Jak w temacie. Kiedyś udało mi się za grosze kupić duży model (1:6) Italeri Yamahy YZR 500 wersja z silnikiem V4 z 2001 r. Doszedłem do wniosku, że trzeba w końcu się wziąć za niego. Zestaw jest jednak taki trochę zabawkowy.

Modele Tamiyi w skali 1:12 maja więcej szczegółów.

Muszę go chociaż trochę podrasować, dlatego poszukuję zdjęć ze szczegółami.

Po dwudniowym kopaniu w internecie znalazłem tylko kilka i to takich, że nic nie widać co jest pod osłonami.

Będę wdzięczny za każdą pomoc.

Z tym, że za rady typu "poszukaj w internecie", albo "wpisz w googlach yamaha po angielsku" już teraz serdecznie dziękuję.

Moze to ci cos pomoze tylko ze to jest tamiya

http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=2 ... 4&start=45

Napisano
Moze to ci cos pomoze tylko ze to jest tamiya

http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=2 ... 4&start=45

Coś źle wstawiłeś linka. Nie działa. Włóż go między komendę URL.

Z tym, że z moich poszukiwań wynika, że model Tamiyi to starszy rocznik

gdy Yamaha miała silnik rzędowy, a mój jest z roku 2001 (motocykl, nie model)

kiedy wsadzono już silnik V4, więc całe wnętrze jest inne.

Dziekuję jednak za dobre chęci.