mate64 Napisano 1 Lutego 2012 Napisano 1 Lutego 2012 ilość szpachli i pracy jaką trzeba włozyc w mi -2 zachęciła mnie do odstresowania w postaci sklejenia czegoś z pudła Nawąchałem się kleju i niewiele myślac na haju, wybrałem iskrę z mister crafta. A skoro wybrałem to nie pozostaje nic innego jak konsekwentnie zbudować ją z pudła (ciekawe czy mi się uda) Inbox: malowanie: na razie pozostanie tajne Cytuj
jkorjat Napisano 1 Lutego 2012 Napisano 1 Lutego 2012 O kolejna iskra i to standardzik będę śledził . Powodzenia Cytuj
tombie01 Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 nie liczyłem ale Iskra chyba objęła prowadzenie ilościowe w konkursie - życzę powodzenia i zmieszczenia się w terminie Cytuj
mate64 Napisano 3 Lutego 2012 Autor Napisano 3 Lutego 2012 "Budowa" tudzież "skladanie" idzie szybko, teraz czas na warsztat rzeźbiarski. Zastanawiam się przy której tubce szpachli kończy się standard a zaczyna open Cytuj
Fallstart Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 A ja narzekałem na swojego Javelina Muszę sobie gdzieś zapamiętać - jak będę się przymierzał do Iskry - aby najpierw zakupić puszkę szpachli samochodowej Powodzenia... Cytuj
mate64 Napisano 3 Lutego 2012 Autor Napisano 3 Lutego 2012 Samochodówka dobra nie będzie. Za szybko będzie schła, nie zdążysz nakładać. Kup coś jednoskładnikowego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi