dormitor Napisano 30 Marca 2006 Napisano 30 Marca 2006 Extra TECH ma w swojej ofercie bardzo fajne elementy do waloryzacji. Nie dość, że mają duży wybór dla miłośników podziałki 1/72 to robią dodatki do zestawów wschodniej produkcji. Z racji tego, że firma nie tak popularna jak Eduard czy nasi wytwórcy miałem obawy, że blaszki mogą być nieco ,,undergroundowej'' jakości. I bardzo miło byłem zaskoczony, że nie! Co prawda nie mam doświadczenia w pracy z trawionkami, ale blaszki wydają mi się super. Gorąco polecam. Na fotkach 2 zestawy EXV72064 (narzędzia różne) i EXV72074 (Ził 131): Producent pokazuje bardzo ładne fotki/skany tych blaszek: Ził oraz narzędzia Cytuj
dormitor Napisano 30 Marca 2006 Autor Napisano 30 Marca 2006 Można te blaszki kupić w... ...dobrych sklepach modelarskich :P, a także np. zamówić w firmie Eduard Polska. Chyba najlepiej telefonicznie: 071 342-92-91, maila też używają eduard-MAŁPA-eduard.pl EDIT: Przypomniałem sobie, że na Allegro ktoś miał w ofercie jakieś blaszki ExtraTECHU i można było u tego człowieka nawet coś zamówić, jak będzie potrzeba to mogę odszukać maila do tego faceta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi