mate64 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Pytanko, Hałas White Skull lub black, firmy Citadel, puszka 400 ml na ile modeli wam starcza? Sklejam pancerkę 72 i zastanawiam sie co ile modeli czeka mnie wydatek na ten podkład..... I czy ktoś próbował "przelać" do do aerografu? Bo dysza ma dosyć duży "psik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liec Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 To kup mniejszy "psik". W większości skateshopów sprzedają farby i mają spory wybór tzw cap'ów. Nie jest to precyzja aerografu, ale przy odrobinie wprawy... Na pierwsze pytanie nie odpowiem bo moja pucha jeszcze się nie skończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 To powiedz kiedy sie zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Pucha starczy na długo i NIE próbuj tego przelewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 O a to ciekawe, powiesz dlaczego? Bo spróbowałem przelać i efekt był nie najgorszy .... Fakt że aero musiałem wyczyścić natychmiast po psikaniu, no ale to nie jest jakiś problemem. Generalnie Hałas sprawia pozytywne pierwsze wrażenie. Najwyżej umiejętności sprejowania malującego (mnie) mogą wymagać rozwinięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi