sotter Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Panowie wspomożecie w poszukiwaniu materiałów? Tym razem szukam materiałów dotyczących ciężkich krążowników Aoba i Myoko. Jestem szczęśliwym posiadaczem japońskiego Gakkena z Myoko i Profili Morskich poświęconych temu typowi okrętów. Co do Aoby to zamówiłem ten albumik 3D. Wszelkie linki, pliki, adresy bardzo mile widziane. Będę wdzięczny albo za materiały albo za wskazanie tytułów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Posted February 4, 2012 Super Moderator Share Posted February 4, 2012 Szykuje się kolejna masakra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotter Posted February 4, 2012 Author Share Posted February 4, 2012 jakoś nie jestem gotowy żeby się zmierzyć z Akagi, tak jak bym chciał go wykonać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALROG Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 posiadam plany modelarskie do obu jednostek Zresztą jak do większości japońskiej floty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts