sotter Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Panowie wspomożecie w poszukiwaniu materiałów? Tym razem szukam materiałów dotyczących ciężkich krążowników Aoba i Myoko. Jestem szczęśliwym posiadaczem japońskiego Gakkena z Myoko i Profili Morskich poświęconych temu typowi okrętów. Co do Aoby to zamówiłem ten albumik 3D. Wszelkie linki, pliki, adresy bardzo mile widziane. Będę wdzięczny albo za materiały albo za wskazanie tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 4 Lutego 2012 Super Moderator Share Napisano 4 Lutego 2012 Szykuje się kolejna masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 jakoś nie jestem gotowy żeby się zmierzyć z Akagi, tak jak bym chciał go wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 posiadam plany modelarskie do obu jednostek Zresztą jak do większości japońskiej floty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi