subaroman Napisano 5 Lutego 2012 Napisano 5 Lutego 2012 Witam. Przedstawiam Wam jeden z moich ostatnich ukonczonych modeli. Prezentowana praca to miniaturka Nissana Primery z japonskiej serii wyscigowej JTCC z 1994 roku. Zestaw produkcji Tamiya w skali 1/24, wykonany prosto z pudelka, bez dodatkow. W najblizszym czasie dorobione zostana pasy bezpieczenstwa, najpierw jednak musze znalezc dokumentacje, jak maja byc one zamocowane w tylnej czesci wnetrza. Z niedociagniec, ktore zauwazylem podczas pstrykania zdjec, to brakujacy fragment uszczelki na gorze przedniej szyby. Jakim cudem jej brakuje, tego nigdy sie nie dowiem... Pozdrawiam!!! Cytuj
Skwarek Napisano 5 Lutego 2012 Napisano 5 Lutego 2012 Fajna primera, dość egzotyczny model. Bardzo czysto wykonana z ładnie połyskującym lakierem. Szkoda tylko tego kawałka uszczelki bo tak nie byłoby się czego czepić w sumie ;-) Cytuj
Grubyjg Napisano 5 Lutego 2012 Napisano 5 Lutego 2012 Bardzo, bardzo przyjemny model niema się do czego przyczepić. Gratuluję. Cytuj
MartiniOCP Napisano 5 Lutego 2012 Napisano 5 Lutego 2012 Patrząc na ten model przypomina mi się świetny symulator wyścigów samochodów turystycznych z 97 roku - TOCA Racing Driver. To był kop z półobrotu z tamtą grafiką, fizyką i modelem zniszczeń. Strasznie mi się podobał, tak jak Twój model. Oprócz tej wybrakowanej uszczelki mucha nie siada. Szkoda tylko, że to Primera, Accord fajniejszy:D Gratki za wspaniałą robotę. PS. Rozwierciłbym trochę wydech, żeby zmniejszyć grubość jego ścianki. pzdr. Cytuj
kornik_69 Napisano 7 Lutego 2012 Napisano 7 Lutego 2012 Bardzo ładna ta Twoja Primera. Według mnie prezentuje się lepiej od zaprezentowanej również ostatnio Imprezy. Linie podziału wyglądają naturalniej i nie są przerysowane. Ubytek w uszczelce można darować, gdyż nie rzutuje na ogólny odbiór modelu. To taki pikuś raczej Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi