Hamilkar Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Witajcie ! Czy Ktoś z Was ma może jakieś informacje ( na jakich maszynach latał, od kiedy i gdzie służył ) jeden z najbardziej znanych bolszewickich asów powietrznych - NIKOŁAJ GULAJEW. Nic nie mogę znaleźć na Necie :( Dziękuję Wam z góry mi pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Życiorys oraz zdjęcia Nikołaja Dimitrewicza Gulajewa i jego P-39 znajdziesz w książce Schiffera "Stalin's Eagles". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 Życiorys oraz zdjęcia Nikołaja Dimitrewicza Gulajewa i jego P-39 znajdziesz w książce Schiffera "Stalin's Eagles". Witaj Banny. Dziękuję Ci za podanie źródła, ale czy masz może tę książkę i mógłbyś mi udostępnić ten życiorys, bo ja niestety nie posiadam tej książki i dla jednego życiorysu nie kupię jej na pewno. Chodziło mi raczej o źródła internetowe lub te które ktoś posiada już w domu i może mi w jakikolwiek sposób udostępnić. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi