duzy-mucha Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Witam Wszystkich. To mój pierwszy warsztat na tym forum, a na nim RWD - 6 Plastyka. Na dzień dzisiejszy dłubie wnętrze. Czy ktoś posiada jakieś dobre zdjęcia bądź rysunki wnętrza? Oto pierwsze zdjęcia: By duzymucha at 2012-02-05 By duzymucha at 2012-02-05 By duzymucha at 2012-02-05 Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Po uzgodnieniu z autorem, przeniosłem temat do działu konkursowego. Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Nie mamy in-boxa ale wyłapałem kolegę w 'nowych postach' także akceptuję przystąpienie do konkursu - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Witam Wszystkich.To mój pierwszy warsztat na tym forum, a na nim RWD - 6 Plastyka. Na dzień dzisiejszy dłubie wnętrze. Czy ktoś posiada jakieś dobre zdjęcia bądź rysunki wnętrza? Oto pierwsze zdjęcia: By duzymucha at 2012-02-05 By duzymucha at 2012-02-05 By duzymucha at 2012-02-05 Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Wiesław Schier "Challange - sukces RWD" - niczego lepszego nie spotkałem a dobre zdjęcia i rysunki wnętrza to pobożne życzenia . Ale trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzy-mucha Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Witam ponownie Niewiele udało mi się wykonać od ostatniego razu. Pogiąłem ramę oszklenia, wziąłem się za skrzydła (o zgrozo) Zastanawiam się jeszcze nad mocowaniem płatów... Wyciąłem silnik... znaczy ten placek który ma go imitować i zastanawiam się jak wykonać coś lepszego... może jakiś zamiennik z innego modelu? Dzisiaj mam zamiar zamknąć kabinkę ale nie wim czy zdążę... Oto nowe foty: By duzymucha at 2012-02-10 By duzymucha at 2012-02-10 By duzymucha at 2012-02-10 A to zawisło dzisiaj u mnie na ścianie By duzymucha at 2012-02-10 Co do publikacji w niedalekiej przyszłości mam zamiar zakupić książkę P. Wiesław Schier-a o Polskich samolotach sportowych... ale to w następnym miesiącu bo limit zakupów modelarskich mam wyczerpany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Jeśli chcesz zrobię skany stron o RWD i Ci preślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzy-mucha Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Chętnie... będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Fiedotow, jeżeli jeszcze nie zacząłeś skanować to daj znać, mam to w pliku na poczcie i mogę przesłać do duzy-mucha. Daj d-m adres e'mail na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 OK. NIe ma sprawy. Jakby co pytajcie o plany bo mam tego sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi