kier Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Witam serdecznie! To mój pierwszy post na tym forum. Modelarstwem interesuję się już od podstawówki. Wtedy sklejałem samoloty. Później miałem kilkanaście lat przerwy i od niedawna znów wróciłem do tego hobby. To moja pierwsza diorama. Figurki Dragona, sceneria wykonana własnoręcznie. Zapraszam do oglądania. Wszelkie uwagi mile widziane Cytuj
Karol_Max Napisano 7 Lutego 2012 Napisano 7 Lutego 2012 Całkiem ładne jak na coś po dłuższej nieobecności Fajny jest ten mur i całe to zawalenisko, tylko przydał by się wyraźniejszy wash. Powodzenia w kolejnych projektach Cytuj
kapral Napisano 9 Lutego 2012 Napisano 9 Lutego 2012 Nie wiem co kolega zobaczył takiego fajnego w tym murze? Bo dla mnie jest on zdecydowanie nie fajny. O ile od strony wewnętrznej (pogorzeliska) jeszcze mógłby być to od zewnątrz zdecydowanie NIE ! Jednolicie szary i czyżby zabrakło murarzom spoiny? Bo od wewnątrz jest, a od zewnątrz brak. Natomiast "niemiaszki" całkiem spoko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi