kier Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Witam serdecznie! To mój pierwszy post na tym forum. Modelarstwem interesuję się już od podstawówki. Wtedy sklejałem samoloty. Później miałem kilkanaście lat przerwy i od niedawna znów wróciłem do tego hobby. To moja pierwsza diorama. Figurki Dragona, sceneria wykonana własnoręcznie. Zapraszam do oglądania. Wszelkie uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Całkiem ładne jak na coś po dłuższej nieobecności Fajny jest ten mur i całe to zawalenisko, tylko przydał by się wyraźniejszy wash. Powodzenia w kolejnych projektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Fajna scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Nie wiem co kolega zobaczył takiego fajnego w tym murze? Bo dla mnie jest on zdecydowanie nie fajny. O ile od strony wewnętrznej (pogorzeliska) jeszcze mógłby być to od zewnątrz zdecydowanie NIE ! Jednolicie szary i czyżby zabrakło murarzom spoiny? Bo od wewnątrz jest, a od zewnątrz brak. Natomiast "niemiaszki" całkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi