WilkU Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Mam pytanie do pancerniaków A konkretnie zamierzam spróbować jeszcze raz z modelem T -34/85. Chciałem wykonać model polskiego teciaka ,,311'' ( http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:T-34-85_g%C3%B3ra_RB.jpg&filetimestamp=20050421022824 ) i tu pojawia się problem jakiej farby(farb) mam użyć ??? Kolejnym pytaniem będzie jak zrobić porządnego washa? Jeśli się przyda do tego modelu. Myślę nad tym modelem, co możecie mi o nim powiedzieć? : http://www.mojehobby.pl/Tamiya-Russian- ... 12501.html Dzięki z góry! Edytowane 16 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Jeżeli ma to być czołg frontowy (311 to był by czołg z 3 batalionu 1 BPanc) to dowolny odcień zielonego ujdzie - radzieckie fabryki malowały tym co podeszło. Frontowe zakłady remontowe tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Ta Tamka jest chwilowo niedostepna, nie wiem czy zwróciłeś uwagę. No i coś mi się kołacze że ona ma pełne koła (mogę się mylić), i będziesz je musiał zmienić jesli chcesz wiernie oddać 311. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilkU Napisano 16 Lutego 2012 Autor Share Napisano 16 Lutego 2012 Ta Tamka jest chwilowo niedostepna, nie wiem czy zwróciłeś uwagę. No i coś mi się kołacze że ona ma pełne koła (mogę się mylić), i będziesz je musiał zmienić jesli chcesz wiernie oddać 311. Wiem że jest niedostępna, zamierzam ją kupić z innego sklepu A co do kółek takie znajdują się w zestawie Dragona Ale ten warty 130Zł ;/ chyba że znacie jakieś inne firmy produkujące T -34/85 z takimi. W najgorszej sytuacji zakupie je osobno Pomyśle też nad Dragonem Jego model jest bardzo ładnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi